Deze website gebruikt alleen cookies t.b.v. Google Analytics.

ONe is gespecialiseerd in arbeidsrecht- en ontslagrecht. ONe heeft met name een adviespraktijk; bijna alle arbeidszaken kunnen zonder procedure(s) worden opgelost. ONe is altijd bereikbaar en streeft naar een snelle en adequate afhandeling van uw zaak. Na opdrachtverlening gaat ONe dezelfde dag nog voor u aan de slag.

Werkgevers

ONe adviseert directeuren en p&o-managers van mkb-bedrijven over (wijziging van) arbeidsvoorwaarden, arbeidsovereenkomsten, disfunctioneren en dossieropbouw. Gezien haar ervaring in het bedrijfsleven is zij een goede sparringpartner. Voor 500 euro (excl. btw) per jaar heeft u een abonnement en kunt u haar onbeperkt arbeidsrechtelijke vragen stellen. Door tijdig advies kunnen conflicten en kostbare procedures worden voorkomen.


Werknemers

Bij werknemers ligt de focus op het ontslagrecht. Het gaat daarbij om het voeren van onderhandelingen over be√ęindigingsvoorstellen en het opstellen en beoordelen van vaststellingsovereenkomsten. Verder advisering over arbeidsvoorwaarden, arbeidsovereenkomsten en concurrentiebedingen.¬†

Tijdig advies kan van groot belang zijn. Een eerste gesprek en advies bij ONe is altijd vrijblijvend.