Deze website gebruikt alleen cookies t.b.v. Google Analytics.

Ik ben ruim 25 jaar advocaat. Daarnaast heb ik jaren gewerkt in het bedrijfsleven als interim-manager c.q. jurist/advocaat. Vanaf begin 2021 ben ik als gespreksleider intervisie geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Ik begeleid intervisies van advocaten en HRM-ers.

Als ondernemer, advocaat en interimmer ben ik bekend met veel persoonlijke, praktische en vakinhoudelijke thema’s. Thema’s die aan de orde komen bij intervisie. Intervisie moet toegevoegde waarde hebben en ik hoop daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Het gaat om kennis en ervaring delen, vaardigheden opdoen, samenwerken en door te sparren een frisse kijk krijgen op je eigen denk- en handelwijzen. Het is boeiend om te zien welke positieve effecten intervisie kan hebben!

Ik begeleid alleen reguliere intervisies. Bij een reguliere intervisie is er meer ruimte voor interactie, humor en wordt non-verbaal gedrag eerder waargenomen. Verder is er meer ruimte voor gezelligheid, netwerken en is er eerder sprake van een vertrouwde, veilige omgeving. Mijn ervaring is dat mensen het meeste halen uit intervisie als zij buiten hun kantooromgeving zijn.

Ik begeleid intervisies op het gebied van arbeidsrecht en de algemene praktijk/kleine kantoren. De intervisie voor kleine kantoren is bedoeld om tevens specifieke ondernemersvraagstukken te behandelen.

De bijeenkomsten duren 4 uur met een pauze van 15 minuten. Na afloop van de intervisie kan je mij altijd bellen als je nog vragen hebt of om de intervisie te bespreken.

 

Data en rechtsgebieden bijeenkomsten


Arbeidsrecht

Maandag 5 en 19 september, 3 oktober en 21 november 2022 van 13.00-17.15 uur.


Algemene praktijk/kleine kantoren

Maandag 7 november en 12 december 2022 van 13.00-17.15 uur. 

Geen geschikte datum of een eigen intervisiegroep? Neem contact op om een geschikte datum en plaats te bespreken.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Kosten en plaats

De kosten zijn tot 1 januari 2023 € 195,- (exclusief btw) voor 4 uur intervisie. In totaal is voor advocaten 8 uur intervisie verplicht gesteld. Bij inschrijving voor 8 uur (2 bijeenkomsten) zijn de kosten € 350,- (exclusief btw). Tijdelijk een laag tarief om je uit te nodigen een keer een reguliere intervisie te doen! 

De bijeenkomsten vinden plaats in Utrecht op een inspirerende plek aan de Maliebaan 45 (www.grytte.nl).