Deze website gebruikt alleen cookies t.b.v. Google Analytics.

ONe Bruggenbouwer

ONe is de advocatenpraktijk van Odile Nijkamp, specialist in arbeids- en ontslagrecht. Ik sta voor een persoonlijke aanpak, een gedegen juridische expertise voor een concurrerend uurtarief. Vanuit een modern digitaal advocatenkantoor met een bezoekadres in Utrecht voor besprekingen werk ik voor cliënten door heel Nederland.

Voor werkgevers én werknemers

Ik geef advies op het gebied van arbeids- en ontslagrecht aan werkgevers én werknemers. Een prettige samenwerking en een goed en snel resultaat zijn daarbij leidend. U heeft rechtstreeks contact met mij en dus niet met medewerkers of stagiaires.


Advies MKB

Door tijdig advies te vragen, voorkomt u conflicten en kostbare procedures. Om deskundig juridisch advies laagdrempelig te maken heb ik de mogelijkheid van een abonnement. Voor een vast bedrag per jaar kunt u mij onbeperkt arbeidsrechtelijke vragen stellen en dossiers bespreken. Het gaat daarbij om vragen over arbeidsvoorwaarden, reorganisatie, contracten, (dis)functioneren, ziekte, re-integratie en ontslag.


Netwerk

Ik heb een netwerk van gespecialiseerde advocatenkantoren op andere rechtsgebieden, accountants en notarissen. Mocht dat wenselijk zijn, dan kan ik deze adviseurs voor u inschakelen.